Nevem Csikós István (Jablonczay Kálmán)

A Jablonczay anyai név. Ezt is szoktam használni.

 

Grafikus vagyok. Elsősorban portrékat készítek pasztellel, szénnel és grafittal, de bármilyen más témában vállalok megrendeléseket. A harmadik galériában állatokról készült rajzokat, csendéletet, tájképet is lehet látni. A többi galériában különböző eszközökkel készült portrék találhatók. A negyedik galériában a 1848-as szabadságharc szereplőiről készült könyv illusztrációiból válogattam, mely a Graph-art stúdió gondozásában jelent meg 2009-ben.

Harminc éve készítek megrendelésre rajzokat. Ez idő alatt a munkáim száma körülbelül 14-15000-re tehető. Éveken keresztül külföldön is dolgoztam, az Egyesült Államokban, Ausztriában és Olaszországban.

 

A megrendelés a következő módon történik. A legegyszerűbb és a leggyorsabb telefonon felvenni velem a kapcsolatot.

30/420-6020, 52/786-036

Érdemes a megrendelt személyről több fényképet is elküldeni, ami két módon történhet, postán keresztül vagy elektronikus úton, e-mail-ben.

Címem: 4029 Debrecen, Mata János u. 11/6
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A rajz minőségén sokat javíthat, az éles, nagy felbontású fotó, esetleg stúdióban készült profi felvétel. De manapság annyi digitális fénykép készül rólunk, hogy a nagy számok törvénye alapján bizonyosan akad az általunk készítettek között is megfelelő …

A rajzokat igyekszem rövid határidővel elvállalni. Ha több idő áll a rendelkezésemre, értelemszerűen igényesebb rajz születhet. Viszont egy hét a minimum, amire szükségem van postázással együtt (folyamatban lévő, egyéb megrendelések mennyisége természetesen befolyásolják a mű elkészülésének tényleges időpontját...)


A fizetés postai úton, utánvétellel történik. Papírhengerrel együtt jelenleg 2600Ft plusz költséget jelent.

A fényképet értelemszerűen a rajzzal együtt visszaküldöm.

Szeretném hangsúlyozni, hogy az általam készült rajzok kézzel készültek és nem számítógéppel . Az internetes kínálatok között bizony akad ilyen is. A túl gyorsan teljesített megrendelés, feltűnően kedvező ár és ha a ruházat mintája is 100%-osan kidolgozott és pontos, még ha csak vonalasan is, javaslom arra gyanakodjanak…