A megrendelés a következő módon történik. A legegyszerűbb és a leggyorsabb telefonon felvenni velem a kapcsolatot.

30/420-6020

Érdemes a megrendelt személyről több fényképet is elküldeni, ami két módon történhet, postán keresztül vagy elektronikus úton, e-mail-ben.

Címem: 4033 Debrecen, Diadal u. 8.


e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A rajz minőségén sokat javíthat, az éles, nagyfelbontású fotó, esetleg stúdióban készült profi felvétel. De manapság annyi digitális fénykép készül rólunk, hogy a nagy számok törvénye alapján bizonyosan akad az általunk készítettek között is megfelelő …

A rajzokat igyekszem rövid határidővel elvállalni. Ha több idő áll a rendelkezésemre igényesebb rajz születhet. Viszont egy hét a minimum, amire szükségem van postázással együtt. Ez persze függ egyéb megrendelések mennyiségétől is.
A fizetés postai úton utánvétellel történik. Papírhengerrel együtt jelenleg 2800Ft plusz költséget jelent.

A fényképet értelemszerűen a rajzzal együtt visszaküldöm.

Szeretném hangsúlyozni, hogy az általam készült rajzok kézzel készültek és nem számítógéppel . Az internetes kínálatok között bizony akad ilyen is. A túl gyorsan, olcsón teljesített megrendelés és ha a ruházat mintája is 100%-osan kidolgozott és pontos, még ha csak vonalasan is, javaslom arra gyanakodjanak…